357. TUDOMÁNYOS KOLLOKVIUM ÖSSZEFOGLALÓ – MÉTE
Lakner Zoltán, Kasza Gyula, Temesi Ágoston
Két úr szolgája, avagy hogyan tehető piacorientálttá az élelmiszer-tudományi kutatásTömösközi Sándor, Salgó András
Piacig jutó módszer- és termékfejlesztések: szemelvények a gabonatudományi
K+F területéről

Czukor Bálint, Godek Ferencné, Matusek Anikó, Barta József, Pátkai Györgyi, Hoschke Ágoston, Nguyen Doc Quang
Fruktooligoszacharid tartalmú csicsóka inulin sűrítmények előállítási technológia kutatása, kidolgozása

Zalán Zsolt, Hegyi Ferenc, Halász Anna
Probiotikus, fermentált zöldséglé fejlesztése

Csanádi Gyula
A digitális PCR technológia bemutatása és alkalmazási területei az élelmiszeripari kutatásban

Mietsch Frank
Áramlás citometria innovatív alkalmazásai a gyakorlatban

357. TUDOMÁNYOS KOLLOKVIUM ÖSSZEFOGLALÓ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.