359. TUDOMÁNYOS KOLLOKVIUM ÖSSZEFOGLALÓ – MÉTE
Biró György
Élelmiszerek élettani funkciói – funkcionális élelmiszerekSzakály Zoltán
Egészségmagatartás és személyre szabott táplálkozás. Új irány a
táplálkozásmarketingben?

Tömösközi Sándor, Langó Bernadett, Szendi Szilvia, Fehér Anna
Helyzetkép a gabonák funkcionális komponenseinek hasznosításáról

Szalóki Dorkó Lilla, Abrankó László, Stégerné Máté Mónika
Fekete bodza sűrítmény, mint funkcionalitással rendelkező színező élelmiszer

Zalán Zsolt, Hegyi Ferenc, Halász Anna
Probiotikus fermentált zöldséglé fejlesztése

Kátay Gábor, Varga László

Savó alapú funkcionális tejtermékek kifejlesztése

359. TUDOMÁNYOS KOLLOKVIUM ÖSSZEFOGLALÓ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.