360. TUDOMÁNYOS KOLLOKVIUM ÖSSZEFOGLALÓ – MÉTE

Tömösközi Sándor, Bagdi Attila, Kormosné Bugyi Zsuzsanna, Hajas Lívia, Harasztos Anna, Török Kitti
A gabonaminőséget meghatározó összetevők analitikája: fehérjék, szénhidrátok, élelmi rostkomponensek jellemzése

Bodor Andrea
Mit lát az NMR spektroszkópia a konyhában?

Kókai Zoltán, Gere Attila, Sipos László
Kapcsolt érzékszervi analitika

Gáspár Attila
Kromatográfiás és elektroforetikus analitikai elválasztások mikrocsipekben

Mócsai Réka, Nagyné Gasztonyi Magdolna, Berki Mária, Schiffer Mátyás, Milotay Péter, Bánfalvi Zsófia, Tömösköziné Farkas Rita
Hazai paradicsom fajták és fajtajelöltek bioaktív komponenseinek vizsgálata

360. TUDOMÁNYOS KOLLOKVIUM ÖSSZEFOGLALÓ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.