BME ABÉT Továbbképzési Tájékoztató 2017. tavasza – MÉTE

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszer-tudományi Tanszék

TOVÁBBKÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ

  1. TAVASZ

Kedves Kolléga/Kolléganő!

Az idei év első  felére a következő tanfolyamokkal jelentkezünk:

Minőségirányítási rendszer és felügyelet a vizsgáló laboratóriumban (2017. június 6-8.)
Gabona-minőség és –minősítés (2017. május 9-11.)
– Élelmiszer allergének analitikája és élelmiszerbiztonsági kérdései (2017. június)
-Érzékszervi vizsgálati módszerek (igény szerint)
– Gyorsvizsgálati módszerek az élelmiszeripar területén (igény szerint)
– A közeli infravörös spektroszkópia alkalmazásai az élelmiszer-minőség ellenőrzésben (igény szerint)
– Molekuláris biológiai és analitikai diagnosztika (igény szerint)
– Biotechnológiai folyamattervezés és optimálás (igény szerint)
– Élelmiszerminősítő szakmérnöki képzés BSc-MSc (2017. szeptember)

Reméljük, hogy ajánlatunk egy, vagy több eleme találkozik az Ön elképzelésével.

Üdvözlettel, a tanszéki kollégák nevében:

Tömösközi Sándor
egyetemi docens
Török Kitti
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszer-tudományi Tanszék
1111 Budapest, Szent Gellért tér 4.
Tel: 1/463-1153
Mobil: 30/865-6576
Fax: 1/463-3855
Email: ktorok@mail.bme.hu

Részletes program és jelentkezési lap https://drive.google.com/open?id=0B9tGkMMkZ8IkcS1MRFBzYnJBLWc

HONLAP http://www.ch.bme.hu/oktatas/szakiranyu_tovabbkepzes/

BME ABÉT Továbbképzési Tájékoztató 2017. tavasza

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.