MEGHÍVÓ az MTA Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság 2017. májusi Tudományos Kollokviumára – MÉTE

A meghívó letölthető

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA KÉMIAI TUDOMÁNYOK OSZTÁLYA
ELNÖK

MEGHÍVÓ

az MTA Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság 2017. májusi
367. Tudományos Kollokviumára

Időpont: 2017. május 26., péntek, 9.30 órakor

Helyszín: MTA Irodaház (1051 Budapest Nádor u. 7.) fsz. 29. sz. terem

Elnök: Halász Anna

Az előadások összefoglalói itt olvashatók!

 Program

 9.30-10.10

Blázovics Anna
Flavonoidok

 10.10-10.30

Stefanovits-Bányai Éva, Hegedűs Attila, Papp Nóra
A zöldség- és gyümölcsfogyasztás hozzájárulása a polifenolos vegyületek szervezetbe jutásához

  10.30-10.50

Abrankó László
Élelmi polifenolok valódi hatásai és megismerésükre tett törekvések

10.50-11.20 SZÜNET
11.20-11.40

Szarka András, Lőrincz Tamás
C-vitamin: Egy antioxidáns prooxidáns szerepben

11.40-12.00

Furulyás Diána, Rentsendavaa Chagnaadorj, Stégerné Máté Mónika, Stefanovits-Bányai Éva
A gyümölcsök kihasználatlan flavonoid tartalma

Budapest, 2017. április 26.

Dr. Halász Anna
ÉTB elnök
1051 Budapest, Nádor utca 7. (1245 Budapest, Pf. 1000)
Telefon: +36 1 411-6306 / Fax: +36 1 411-6122 / E-mail: mailto:kemia@titkarsag.mta.hu
www.mta.hu

 

MEGHÍVÓ az MTA Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság 2017. májusi Tudományos Kollokviumára

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.