Az Élelmiszer Tudomány Technológia folyóirat 71.k. 3.sz. 2017.szeptember tartalomjegyzéke és összefoglalói – MÉTE

Megjelent az Élelmiszer Tudomány Technológia 71.k. 3. 2z. 2017. szept. Tartalomjegyzék és összefoglalók kiadványa. Letölthető innen.

Folyóiratunk A MAGYAR ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI ÉS TECHNOLÓGIAI EGYESÜLET ÉS A NAIK ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI KUTATÓINTÉZET SZAKFOLYÓIRATA, évente 4 alkalommal jelenik meg.

Közleményeit a folyóirat szerkesztőségének küldje el, előzetes megbeszélés után:

A szerkesztésért felelős: Dr. Cserhalmi Zsuzsanna
Szerkesztőség: NAIK Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet, NAIK ÉKI
1022 Budapest, Herman Ottó út 15. / 1537 Budapest, Pf.: 393. Telefon: 06-1/796-0417, Fax: 06-1/796-0449
E-mail: cserhalmi.zsuzsanna@eki.naik.hu; Honlap: www.eki.naik.hu;

Megrendelhető és előfizethető:

MÉTE 2750 Nagykőrös, József Attila u. 22. E-mail: info@mete.hu
Megjelenik negyedévente: Előfizetés egy évre: 6000 Ft.

Hirdetések felvétele:

MÉTE, 2750 Nagykőrös, József Attila u. 22. Telefon: 06-30/461-0209;
E-mail: info@mete.hu

Szerkesztő Bizottság:

Dr. Bánáti Diána International Life Sciences Institute Europa – főszerkesztő
Dr. Véha Antal Szegedi Tudományegyetem – főszerkesztő
Dr. Cserhalmi Zsuzsanna NAIK Élelmiszertudományi Kutatóintézet – felelős szerkesztő
Dr. Ambrus Árpád Codex CCMAS
Bálint Mária Bálint Analitika Kft
Dr. Gelencsér Éva NAIK Élelmiszertudományi Kutatóintézet
Dr. Friedrich László SZIE Élelmiszertudományi Kar
Dr. Kovács Béla Debreceni Egyetem
Dr. Lakatos Erika Nyugat-magyarországi Egyetem
Dr. Péter Szabolcs DSM Nutritional Products Ltd. Svájc
Dr. Sipos Péter Debreceni Egyetem
Dr. Syposs Zoltán Coca Cola Hellenic Bottling Company Ausztria
Dr. Szigeti Tamás János Wessling Hungary Kft.
Dr. Tömösközi Sándor Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Dr. Zsarnóczay Gabriella Szegedi Tudományegyetem

Előző számok összefoglalói

71.k. 3.sz.

70.k. 1.sz.

a feltöltés folyamatban van

 

Az Élelmiszer Tudomány Technológia folyóirat 71.k. 3.sz. 2017.szeptember tartalomjegyzéke és összefoglalói

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.