MEGHÍVÓ az MTA Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság 2017. novemberi Tudományos Kollokviumára – MÉTE

 

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA
KÉMIAI TUDOMÁNYOK OSZTÁLYA
ELNÖK

A meghívó letölthető

Az előadások összefoglaló füzete letölthető

MEGHÍVÓ

az MTA Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság 2017. novemberi
Tudományos Kollokviumára

Időpont: 2017. november 24., péntek, 9.30 órakor

Helyszín: MTA Irodaház (1051 Budapest Nádor u. 7.) fsz. 29. sz. terem

 

Elnök: Balla Csaba

9.30-10.00

Lugasi Andrea, Gundel János, Sándor Dénes, Hidvégi Hedvig
Hagyományos és modern konyhatechnológiai eljárások és eszközök a vendéglátásban

10.00-10.30

Friedrich László, Jónás Gábor, Csehi Barbara, Tóth Adrienn
A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés élelmiszer-biztonsági és technológiai vonatkozásai

10.30-11.00

Cserhalmi Zsuzsanna, Szalóki-Dorkó Lilla
A PEF technológia helye és szerepe az élelmiszeriparban

11.00-11.30 SZÜNET

11.30-11.50

Tömösközi Sándor, Bucsella Blanka, Bagdi Attila, Langó Bernadett, Török Kitti, Németh Renáta, Bugyi Zsuzsanna
A gabonafeldolgozás fejlesztésének lehetőségei

11.50-12.10

Kovács Zoltán, Erdős Balázs, Maarten Grachten, Juraj Števek, Miroslav Fikar, Peter Czermak
Galakto- és frukto-oligoszacharidok gyártása és gyártásközi ellenőrzése

Budapest, 2017. október 30.

Dr. Halász Anna
ÉTB elnök

1051 Budapest, Nádor utca 7. (1245 Budapest, Pf. 1000)
Telefon: +36 1 411-6306 / Fax: +36 1 411-6122 /
E-mail: kemia@titkarsag.mta.hu
 www.mta.hu
www.mete.hu

MEGHÍVÓ az MTA Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság 2017. novemberi Tudományos Kollokviumára

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.