TOVÁBBKÉPZÉS A BME BIOTECHNOLÓGIAI ÉS ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI TANSZÉKEN 2018. – MÉTE

TÁJÉKOZTATÓ ÉS JELENTKEZÉSI LAP

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszer-tudományi Tanszék

Kedves Kolléga/Kolléganő!

Az idei évre a következő tanfolyamokkal jelentkezünk:

Minőségirányítási rendszer és felügyelet a vizsgáló laboratóriumban (2018. szeptember 4-6.)
Gabona-minőség és –minősítés (2018. május 15-17.)
– Élelmiszer allergének analitikája és élelmiszerbiztonsági kérdései (2018. június)
– Érzékszervi vizsgálati módszerek (igény szerint)
– Gyorsvizsgálati módszerek az élelmiszeripar területén (igény szerint)
– A közeli infravörös spektroszkópia alkalmazásai az élelmiszer-minőség ellenőrzésben (igény szerint)
– Molekuláris biológiai és analitikai diagnosztika (igény szerint)
– Biotechnológiai folyamattervezés és optimálás (igény szerint)
– Élelmiszerminősítő szakmérnöki képzés BSc-MSc (2018. szeptember)

Reméljük, hogy ajánlatunk egy, vagy több eleme találkozik az Ön elképzelésével.

Üdvözlettel, a tanszéki kollégák nevében:

Tömösközi Sándor
egyetemi docens

További információ:

Török Kitti
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszer-tudományi Tanszék
1111 Budapest, Szent Gellért tér 4.
Tel: 1/463-1153;   Mobil: 30/865-6576;  Fax: 1/463-3855
Email: ktorok@mail.bme.hu

TÁJÉKOZTATÓ ÉS JELENTKEZÉSI LAP

TOVÁBBKÉPZÉS A BME BIOTECHNOLÓGIAI ÉS ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI TANSZÉKEN 2018.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.