MÉTE ADATVÉDELMI NYILATKOZAT (HÍRLEVÉL) – MÉTE

Ön a Magyar Élelmiszer-Tudományi Egyesület (MÉTE) Hírlevelét nyilvános, vagy egyesületünkkel régebben közölt, vagy regisztrációja során megadott e-mail címére kapja meg ingyenesen. Tagjainknak és egyes médiáknak automatikusan, külön regisztráció nélkül küldjük Hírlevelünket, a MÉTE Tagnyilvántartásától elkülönítetten kezelt e-mail címre. Ön a hírlevelet megkapja, anélkül, hogy önmagáról bármilyen más személyi adatot meg kellene adnia. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük – az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A Hírlvéllel kapssolatos címlistát más nyilvántartásunktól elkülönítve kezeljük, az csak az Ön nevét és e-mail címét tartalmazza. A MÉTE az Ön által szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.
A Hírlevelet a Mailchimp (https://mailchimp.com/features/landing-pages/ ) levelező programján keresztül jutatjuk el Önnek.
A MAILCHIMP ADATKEZELÉSI POLITIKÁJA: https://mailchimp.com/legal/privacy/
A Weboldal megtekintésével Ön és a MÉTE. távközlési eszköz útján létesített egymással kapcsolatot, az információ szolgáltatása nyílt hálózaton (internet) történik.
A MÉTE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJÁT HONLAPUNKON (http://mete.hu/index.php/2018/06/05/adatkezelesi-tajekoztato/ ) olvashatja.
Az EU 2016/679 rendeletét (GDPR) a
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679
lapon találja meg.
Amennyiben az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése, kívánsága, kifogása lenne, a titkarsag.mete@gmail.com , vagy telefonon: +36/30 461-0209, illetve levélben 2750 Nagykőrös, József Attila u. 22.keresse meg egyesületünket.
Az Adatkezeléssel kapcsolatos panaszával közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; telefon: +36-1-391-1400; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu ; honlap: www.naih.hu ) fordulhat.
Adatkezeléssel kapcsolatos jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható. Az Adatkezelők kérésre tájékoztatják Önt a jogorvoslat lehetőségéről és .eszközeiről.

MÉTE ADATVÉDELMI NYILATKOZAT (HÍRLEVÉL)
Cimke:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.