A KONZERVÚJSÁG LXVI. ÉVF. 2018. 1-4.SZ TARTALOMJEGYZÉKE – MÉTE

A KONZERVÚJSÁG LXVI. ÉVF. 2018. 1-4.SZ TARTALOMJEGYZÉKE

 

Az L. Nagykőrösi Tartósítóipari Napok tudmányos tanácskozásának programja

1

Nekrológok: Dr. Eszes Ferenc, Miklovicz István

3

Dr. Losó József, a MIRELITE MIRSA ZRT igazgatótanács elnöke A MÉTE Hűtőipari Szakosztály szerepe és jelentősége a hűtőiparba

4

Kiss Imre Nyugalmazott igazgató, Toldi Iskola A Konzervipari Higiéniai Napok hatása a szakoktatásra

5

Boldogné dr. Győri Ágnes- Tóthné Székely Éva Békéscsaba 50 év emlékeiből idézve avagy MÉTE tagságom történetére visszatekintve nyugdíjas szemmel

9

Ásványi Balázs1 – Tudós Zoltán1 – Tihanyi-Kovács Renáta1 – Hanczné Lakatos Erika1 8(1Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudomány Intézet, Mosonmagyaróvár) Az ózon antimikróbás hatásának vizsgálata élelmiszer- alapanyagokon

12

Tihanyi-Kovács Renáta1 – Hanczné Lakatos Erika1 – BöröczPéter2 – Ásványi Balázs1   (Széchenyi István Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Élelmiszertudomány Intézet, Mosonmagyaróvár, 2Széchenyi István Egyetem, Logisztikai és Szállítmányozási Tanszék, Győr) A szállítás, mint mechanikai igénybevétel hatására bekövetkező változások a palackozott ásványvíz mikrobiotájában

16

Kertész Zsófia (Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft), dr Sebők András (Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft), Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft, https://campdenbri.hu/ Gyakorlati eszközök a kis-és középvállalalatok kompetencia fejlesztési igényeinek értékeléséhez I-CON Interreg CE project eredményeinek bemutatása

22

dr. Vajda Balázs Minőség-felügyeleti főosztályvezető, Pápai Hús Kft Egészségtudatos termékfejlesztés a Pápai Hús Kft-nél 

23

  A Kojak nyalóka múltja- jövője

26

Vikartóczki Erika Bettina (Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium.) Stevia, az egészséges édesítőszer

27

Szarka Katalin okl. élelmiszer-biztonsági és minőségi mérnök, Linbert Quality Kft. Ügyvezető Élelmiszerbiztonságot támogató eszközök kiválasztása

30

Petrányi Sándor, Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium. Egy csupa szív asszony, aki a tésztát is gyúrja

31

 Gerely Péter MÉTE A MÉTE tevékenysége, szerepe az innováció-transzferben (hazai és nemzetközi kapcsolatok) –Informálódás – Tájékoztatás – Ismeretterjesztés – Tanácsadás – Pályázás

32

A lap régebbi tartalomjegyzékei megtalálhatók:

1993-2001:  https://drive.google.com/open?id=1a35VM1lM8DPixMITKgJ71K2LjQFtUv_F   címen

2002-2017: https://drive.google.com/open?id=1CaaItd3qxT9XOkN9L7IG8JFMvtwU2uxJ  címen

—..—

A szerkesztőség címe: 2750 Nagykőrös, József Attila út 22.
Tel: 06 20 9621 403, 06 30 461 0209, 06 30 655 1616.
Honlap: ww.mete.hu,  e-mail: titkarsag.mete@gmail.com
Főszerkesztő: Bálint Zoltán
Szerkesztőbizottság: Bálint Zoltán, Dr. Schöberl Erika, Traszkovics Zsolt
Hirdetések, előfizetések leadása a szerkesztőségnél.
Éves elfizetési díj: 2000,-FT
A MÉTE Konzervipari Szakosztályának tagjai a lapot tagdíjuk fejében kapják.

A KONZERVÚJSÁG LXVI. ÉVF. 2018. 1-4.SZ TARTALOMJEGYZÉKE

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.