MÉTE HÍRLEVÉL – MÉTE

Hírlevelünk 2013. május 27-től hetente jelenik meg, elektronikus, mobilon is olvasható formában.

Az egyesületi hírek mellett, az előző hét élelmiszer-gazdaságot érintő- főleg hazai megjelenésű – hírekből tallózva fontosabb, érdekesebb, az élelmiszerek és nyersanyagainak előállítását, termelés fejlesztést és korszerűsítését, valamint a táplálkozást, fogyasztói szokásokat, elvárásokat, a környezetgazdálkodás közleményeit választjuk ki és gyűjtjük csokorba, a forrás feltüntetésével. Kiemelten foglalkozunk az élelmiszer-biztonsággal, környezetgazdálkodással, pályázatokkal, jogszabályokkal és szabványokkal. Keressük és közreadjuk a rendezvényekkel. vásárokkal, stb. kapcsolatos híreket is.
A fontosabbnak és időtállónak ítélt közleményeket a MÉTE Tudástárban tematikus bontásban is gyűjtjük és tesszük hozzáférhetővé.
A többlet, amit a cikkek nyitóképe alá linkelünk, az adott témával kapcsolatos eredeti közlemény, kutatási jelentés, nemzetközi jogszabály, bővebb információ az adott témáról. Ha nem találunk magyar nyelvű közleményt, angol, vagy német forrásokat mutatunk be, tudván, hogy a téma szakemberei e nyelvek valamelyikén biztosan beszélnek, legalábbis olvasnak.
A témakörök minden hírlevél elején olvashatók, kattintással felkereshetők.
Az év előző hírlevelei hozzáférhetőségét a felső sorban megjelenő “Past issues” feliratra, vagy ide  linkelve  találhatja meg időrendi sorrendben.

Ha rendszeresen meg szeretné kapni hírlevelünket, , jelentkezzen be  a titkarsag.mete@gmail.com címen.

MÉTE HÍRLEVÉL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.