Az átfogó munkavédelmi fejlesztés eddigi eredményei az élelmiszeripari ágazatot érintően (GINOP 5-3-4-16-2018-00038 pgm) – MÉTE

Az átfogó munkavédelmi fejlesztés eddigi eredményei az élelmiszeripari ágazatot érintően

(Az ágazati szereplőket támogató szakmai kiadványok, online munkavédelmi és munka-egészségügyi eszközök ingyenesen elérhetők lesznek a projekt ágazati weboldalán:
https://www.elelmiszeresitalbiztonsag.hu/index.php/szakmai-tartalom/)

A komplex munkabiztonság és munkaegészségügy fejlesztés 2018 júniusában indult a Magyar Iparszövetség (OKISZ) és a Munkástanácsok Országos Szövetsége (MOSZ) által irányított GINOP-5.3.4-16-2018-00038 kódszámú Európai Uniós program keretén belül.

A program kiemelt célja a szemléletformálás, az ismeretbővítés, figyelemfelhívás kiemelve a munkabiztonsági szempontokat, csökkentve ezzel a munkahelyi balesetek számát. Jelen projekt lassan a végéhez közeledik, és több eredménytermék is létrejött az eddigi megvalósítás során. Hat, különböző témát érintő kiadvány készült el az ágazatot érintően, melyből öt már kinyomtatva elkészült. A kiadványok tartalma több szempontból nyújt segítséget az ágazatban dolgozó munkavállalók, munkaadók és munkavédelmi képviselők részére egyaránt. A szerzők által összeállított segédanyagok az alábbi témákat érintik:

A jelentést itt olvashatja.

 

Az átfogó munkavédelmi fejlesztés eddigi eredményei az élelmiszeripari ágazatot érintően (GINOP 5-3-4-16-2018-00038 pgm)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.