Egyesületi élet – MÉTE

TAGJAINK

Tagjaink olyan élelmiszer gazdaságban, kutatásban, oktatásban és kapcsolódó területen dolgozó, tanuló lelkes szakemberek,szervezetek, akik az Egyesület célkitűzéseivel vállvetve tesznek a minőségi, tudatos hazai élelmiszeriparért.


SZAKOSZTÁLYOK

Szakosztályaink az élelmiszeripari szakágazati tagozódásnak megfelelően, csokorba rendezi és összefogja tagjainkat, szakma, tudományterület vagy érdeklődési kör szerint.


KLUBOK

Ifjúsági Klub
Nyugdíjas Klub
Minőségügyi Klub


VEZETŐSÉG

ELNÖK
Dr. Zsarnóczay Gabriella
ÜGYVEZETŐ ELNÖK
Karch László


BÜSZKESÉGEINK

Egyesületi és minisztériumi kitüntetettek


EMLÉKEZÜNK

Kollégáink szakmai és emberi emlékét kegyelettel és tisztelettel őrizzük

 


RENDEZVÉNYEK

Egyesületi, hazai-, nemzetközi eseménynaptár