Szakosztályok – MÉTE

Szakosztályaink az élelmiszeripari szakágazati tagozódásnak megfelelően, csokorba rendezi és összefogja tagjainkat, szakma, tudományterület vagy érdeklődési kör szerint.


 

Egyesületünk legaktívabb szakosztályait kiemeltük Önnek, ajánljuk figyelmébe szakosztályaink teljes listáját.

 


 

ÉDESIPARI

TISZTELETBELI ELNÖK: Zöld Antal

ELNÖK: Maszler László- Szerencsi Bonbon Kft.

TITKÁR: Hollósi Sándor


KONZERVIPARI
ELNÖK: Sósné dr. Gazdag Mária

TITKÁR: Bálint Zoltán- Nagykőrösi Konzerv Kft.


MIKROBIOLÓGIAI
ELNÖK: Mohácsiné dr. Farkas Csilla-BCE Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék

TITKÁR: Dr. Kiskó Gabriella- BCE Mikrobiológiai és Biotechnológiai Tanszék


MALOMIPARI
ELNÖK:  Dr. Véha Antal-SZTE Mérnöki Kar

TITKÁR: Sebők Tibor


SÜTŐIPARI

ELNÖK:

TITKÁR: Werli József- Magyar Pékszövetség


TUDOMÁNY- ÉS TECHNIKATÖRTÉNETI
ELNÖK: Sebők Tibor

TITKÁR: dr. Bánlai Aranka