Tagjaink – MÉTE

Tagjaink olyan élelmiszergazdaságban, kutatásban, oktatásban és kapcsolódó területen dolgozó, tanuló lelkes szakemberek,szervezetek, akik az Egyesület célkitűzéseivel vállvetve tesznek a minőségi, tudatos hazai élelmiszeriparért

7+1 OK AMIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI A MAGYAR ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI ÉS TECHNOLÓGIAI EGYESÜLETHEZ


 

1. Tagja lehet egy 67 éves múlttal rendelkező szakmai körökben ismert  és elismert egyesületnek, ahol nemcsak ismeretek bővítésére van lehetőség, hanem a szakmai beszélgetések, rendezvények alkalmával, értékes információkkal, kapcsolati tőkével, kooperációval gazdagodhat.

2. Tudományos szakmai és tapasztalati hátteret biztosítunk

3. A MÉTE segít feltárni az élelmiszer ágazat lehetőségeit, kihívásait, problémáit, megfelelő módon kommunikálja azt akár a hivatalok, akár a civil szervezetek/ fogyasztók, akár a sajtó felé

4. Bele kerülhet a szakma vérkeringésébe. (nemzetközi, hazai szervezetek, kamarák, kutató központok, hivatalok, VM, laborok, sajtó)

5. On-line hírlevelünkben, honlapon és facebook oldalunkon rendszeresen informáljuk tagjainkat a szakmai és egyesületi élet jelentősebb eseményeiről.

6. Szakmai rendezvényeink a „termőföldtől az asztalig” gyakorlatnak megfelelően az élelmiszeripari ágazat teljes vertikumában szereplők ismereteit gyarapítja.

7. Közvetlen kapcsolatot ápolunk a szakmai utánpótlást biztosító intézményekkel. (szakiskolák, egyetemek)

+ Tagjaink egyesületünk támogatásaként kapják szaklapjainkat, ami már önmagában nagyobb értéket képvisel, mint a tagság éves összege.


 Csatlakozzon egyesületünkhöz