MÉTE – Oldal 2 – Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület

Elhunyt Miklovicz András aranydiplomás élelmiszertechnológus mérnök, gazdasági és marketing szakmérnök

Megrendüléssel tudatjuk, hogy életének 72. évében 2018. július 18-án elhunyt Miklovicz András aranydiplomás élelmiszertechnológus mérnök, gazdasági és marketing szakmérnök. Végső búcsúztatására 2018. augusztus 13-án, hétfőn 15.00 órakor kerül sor a Fiumei úti Nemzeti Sírkert központi ravatalozójában. Miklovicz András 1946-ban született

XXII. MÉTE Országos Tudományos Diákköri Konferencia 2018.

XXII. MÉTE Országos Tudományos Diákköri Konferencia 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 2. 2018.május 10. RENDEZŐK: A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM GAZDASÁG-ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KAR A MAGYAR ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI ÉS TECHNOLÓGIAI  EGYESÜLET (/MÉTE) ÉS AZ MTA ÉLELMISZERTUDOMÁNYI TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁGA PROGRAMFÜZET ÉS ÖSSZEFOGLALÓ KÖTET (SZE-MÉK)  Helyezések           Szervezetek

MÉTE ADATVÉDELMI NYILATKOZAT (HÍRLEVÉL)

Ön a Magyar Élelmiszer-Tudományi Egyesület (MÉTE) Hírlevelét nyilvános, vagy egyesületünkkel régebben közölt, vagy regisztrációja során megadott e-mail címére kapja meg ingyenesen. Tagjainknak és egyes médiáknak automatikusan, külön regisztráció nélkül küldjük Hírlevelünket, a MÉTE Tagnyilvántartásától elkülönítetten kezelt e-mail címre. Ön a

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

A Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület (rövidítve: MÉTE) Angolul: Hungarian Association of Food Science and Technology) Levelezési cím: 2750 Nagykőrös, József Attila u. 22. : +36/30 461-0209 E-mail: mete@gmail.com Facebook: “mete.egyesulet” Elnök: Zsarnóczay Gabriella-SZTE (a továbbiakban, szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő,

MÉTE KÖZGYŰLÉS 2018. MÁJUS 28 -beszámoló

Egyesületünk megtartotta szokásos éves Közgyűlését, a következő napirenddel: Elnöki megnyitó (Dr. Zsarnóczay Gabriella elnök) 60 éves éves MÉTE tagok és a 2018. évi díjazottak köszöntése Az elhunyt tagokról megemlékezés A közgyűlés levezető elnökének, a szavazatszámláló bizottság elnökének és tagjainak és

SZAKFOLYÓIRATAINK

  EZT AZ OLDALT MOST SZERKESZTJÜK Ezen az oldalon érheti el szakfolyóirataink régebbi és új tartalomjegyzékeit. A jegyzékekben a számonkénti tartalomjegyzékei és az adott időszak szerzői listája található ÉLELMEZÉSI IPAR -ÉLELMISZER-TUDOMÁNY-TECHNOLÓGIA   KONZERVÚJSÁG 1993-2001 közötti számok tartalomjegyzékei  2002.2017 közötti számok

L. NAGYKŐRÖSI TARTÓSÍTÓIPARI NAPOK TUDOMÁNYOS TANÁCSKOZÁS ELŐADÁSAI

  L. NAGYKŐRÖSI TARTÓSÍTÓIPARI NAPOK TUDOMÁNYOS TANÁCSKOZÁS 2018. május 07-08 Az előadások helyszíne Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium   A tudományos tanácskozás szervezői MÉTE Tartósítóipari Szakosztálya Mikrobiológiai – Biotechnológiai és Higiéniai Szakosztálya Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközép- iskola

TUDOMÁNYOS KOLLOKVIUMOK ELŐADÁSAINAK RÖVID KIVONATAI (2000-TŐL)

MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA KÉMIAI TUDOMÁNYOK OSZTÁLYA ÉLELMISZERTUDOMÁNYI TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁG előtte NAIK ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI KUTATÓINTÉZET MTA ÉLELMISZERTUDOMÁNYI TUDOMÁNYOS BIZOTTSÁGA MAGYAR ÉLELMISZER-TUDOMÁNYI ÉS TECHNOLÓGIAI EGYESÜLET  előtte AZ MTA ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KOMPLEX BIZOTTSÁGA A MAGYAR ÉLELMEZÉSIPARI TUDOMÁNYOS EGYESÜLET KÖZPONTI ÉLELMISZERIPARI KUTATÓ INTÉZET előadásainak rövid kivonatai