MÉTE – Oldal 3 – Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület

Kedves jelenlegi és leendő tagtársunk!

Kedves jelenlegi és leendő tagtársunk! A  Magyar Élelmiszer- Tudományi és Technológiai Egyesület (MÉTE) célja széles körben általános és specifikus ismereteket gyűjteni az élelmiszeriparban tevékenykedő tagtársainknak. Ebben az évben is folyamatosan bővítjük ajánlataink körét. A MÉTE szolgáltatásai egyéni tagok számára: 2800 Ft/év (nyugdíjasoknak, nappali

Dr. Hernádi Zoltán- ÉLETFA EMLÉKPLAKETT EZÜST FOKOZATA kitüntetés

Dr. Hernádi Zoltán, több évtizedes, az élelmiszeriparban végzett, kiemelkedő munkássága és tudományos eredményeinek elismeréséül ÉLETFA EMLÉKPLAKETT EZÜST FOKOZAT kitüntetést adományozott a földművelésügyi miniszter augusztus 20. alkalmából Szakmai életút, érdemek részletes ismertetése 1935 december 2-án született Budapesten. 1954-ben az I. sz.

Könyvbemutató-S. Nagy Anikó – Spekál József: Gulyáságyú és rohamsisak

S. Nagy Anikó – Spekál József: Gulyáságyú és rohamsisak (A nagy háború gyomornézetből) A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum azonos című, 2014-es időszaki kiállításához kapcsolódó kötet bemutatója. A kiállítás az első világháború kitörésének 100. évfordulója alkalmából az osztrák-magyar hadsereg és

XLVIII. NAGYKŐRÖSI KONZERVIPARI NAPOK

TISZTELETTEL MEGHÍVJUK A XLVIII. NAGYKŐRÖSI KONZERVIPARI NAPOK TUDOMÁNYOS TANÁCSKOZÁSÁRA Zsarnóczay Gabriella, a MÉTE elnöke Sósné Gazdag Mária, a Konzervipari Szakosztály elnöke Mohácsiné Farkas Csilla, a Mikrobiológiai-, Biotechnológiai-, és Higiéniai Szakosztály elnökeHelyszín: Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium- Nagykorös, Ceglédi