Partnerek – MÉTE

LEGYEN PARTNERÜNK!

Tudományos szakmai és tapasztalati hátteret biztosítunk.

A MÉTE segít feltárni az élelmiszer ágazat lehetőségeit, kihívásait, problémáit, megfelelő módon kommunikálja azt akár a hivatalok, akár a civil szervezetek/ fogyasztók, akár a sajtó felé.

Szakmai rendezvényeink a „termőföldtől az asztalig” gyakorlatnak megfelelően az élelmiszeripari ágazat teljes vertikumában szereplők ismereteit gyarapítja.

 

Legfőbb partnereink a jogi tagjaink! Ismerje meg őket!

 


 

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

 

BERCSÉNYI MIKLÓS ÉLELMISZERIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA

Ha diák vagy és érdekelnek az iskoláink, akkor gyere, nézz meg minket!
Itt szakmát tanulhatsz, mert mi szakmákat tanítunk. Sokfélét és sok helyen.
Az általános iskola, de az érettségi után is csatlakozhatsz hozzánk! Szakmáinkat szakiskolában, szakközépiskolában is tanulhatod, de technikus képzéseink is rendelkezésedre állnak.

Gyere, nézz körül

TUDÁSTRANSZFER KÖZPONT
“2014. január 27-én a Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesülettel kötött együttműködési megállapodás értelmében a VM Közép-magyarországi Agrár Szakképző Központ Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium a MÉTE Tudástranszfer Központja az élelmiszeripari képzés népszerűsítése és fejlesztése jegyében.”
MÉTE Tudástranszfer Központ Emléktábla
Budapest, 2014. május 22.


OBSERVER

A hír, legyen jó vagy rossz, szóljon rólunk, vagy másról, legyen tegnapi, vagy holnapi – információ, érték, amely előre visz. Mi abban segítünk, hogy a hírekből információ szülessen.
Rendszerezhető, elemezhető, hasznosítható, partnereink üzleti előnyét biztosító információ.

Hiszünk a bizalomra épülő szolgálatban – ezért személyes tanácsadással állunk megbízóink rendelkezésére az egyénre szabott szolgáltatások kialakításában.

Többet szeretnék tudni az Observerről


BIOKONTROLL HUNGÁRIA NONPROFIT KFT.

Az Európai Unióban – így hazánkban is – a mezőgazdasági termékeket, a belőlük készült élelmiszereket és takarmányokat csak akkor szabad ökológiai (öko, bio, biológiai, organikus) jelöléssel forgalmazni, ha a rájuk vonatkozó közösségi és hazai jogszabályok betartása mellett, az állam hatósági kontrollja alatt működő ellenőrzési rendszerben állították elő, és rendelkeznek ezekről igazolással (Magyarországon tanúsítvánnyal).

Bővebben


GS1 HUNGARY NONPROFIT ZRT.

A SafeBrand mobil alkalmazás letöltésével hiteles, teljes körű termékinformációk, különleges tartalmak, kizárólagos akciók érhetők el a vásárlás során, vagy bárhol, bármikor amikor szeretné.

Töltse le most a SafeBrand alkalmazást iPhone, vagy Androidos telefonjára és értesüljön elsők közt a megbízható márkák Önnek szóló ajánlatairól!

Töltse le most!