Szakfolyóiratok – MÉTE

Időszaki rendszerességgel megjelenő szakmai kiadványainkat rendszeresen szemlézi a megújult OBSERVER


ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA

A Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület és Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet szakfolyóirata.

Az 1948-tól a Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület (MÉTE) gondozásában, „Élelmezési Ipar” címmel megjelenő szakfolyóirat, 2009 IV. negyedévétől kezdődően a KÉKI és a MÉTE közös kiadványa lett. A szaklap a korábbi értékeinek, valamint közérthetőségének megőrzése mellett, a jövőben megújult formában, negyedévente, „Élelmiszer Tudomány Technológia” néven jelenik meg. A MÉTE felkérésére, a KÉKI együttműködő szakmai partnerként hozzájárul a folyóirat szerkesztéséhez és kiadásához. Az újjáalakult folyóirat főszerkesztője Dr. Bánáti Diána (KÉKI), Dr. Véha Antal (SZTE MK), valamint felelős szerkesztője Dr. Cserhalmi Zsuzsanna (ÉKI).

Szerkesztőség

Az Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet, ÉKI 1022 Budapest, Herman Ottó út 15. / 1537 Budapest, Pf.: 393. Telefon: 06-1/214-1248; Fax: 06-1/355-8928; E-mail: ettszerkesztoseg@cfri.hu; Honlap: eki.naik.hu

Megrendelhető és előfizethető: info@mete.hu

Hirdetések felvétele: Telefon: 06-30/461-0209; E-mail: info@mete.hu

 

Összefoglalók megtekinthetők, letölthetők

Régebbi évfolyamok meglévő tartalomjegyzékei itt megnézhetők,kereshetők,  letölthetők


KONZERVÚJSÁG

Összefoglalók megtekinthetők, letölthetők


ÉDESIPAR

 


Szaklapjaink régebbi évfolyamainak meglévő tartalomjegyzékei itt megnézhetők,kereshetők,  letölthetők

(Feltöltés alatt!)

ÉLELMEZÉSI IPAR

ÉLELMISZER  TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA

KONZERVÚJSÁG

OLAJ SZAPPAN KOZMETIKA