Szakfolyóiratok – MÉTE

Időszaki rendszerességgel megjelenő szakmai kiadványainkat rendszeresen szemlézi a megújult OBSERVER


ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA

A Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület és Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet szakfolyóirata.

Az 1948-tól a Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület (MÉTE) gondozásában, „Élelmezési Ipar” címmel megjelenő szakfolyóirat, 2009 IV. negyedévétől kezdődően a KÉKI és a MÉTE közös kiadványa lett. A szaklap a korábbi értékeinek, valamint közérthetőségének megőrzése mellett, a jövőben megújult formában, negyedévente, „Élelmiszer Tudomány Technológia” néven jelenik meg. A MÉTE felkérésére, a KÉKI együttműködő szakmai partnerként hozzájárul a folyóirat szerkesztéséhez és kiadásához. Az újjáalakult folyóirat főszerkesztője Dr. Bánáti Diána (KÉKI), Dr. Véha Antal (SZTE MK), valamint felelős szerkesztője Dr. Cserhalmi Zsuzsanna (ÉKI).

Szerkesztőség

Közleményeit a folyóirat szerkesztőségének küldje el, előzetes megbeszélés után:

A szerkesztésért felelős: Dr. Cserhalmi Zsuzsanna
Szerkesztőség: NAIK Élelmiszer-tudományi Kutatóintézet, NAIK ÉKI
1022 Budapest, Herman Ottó út 15. / 1537 Budapest, Pf.: 393. Telefon: 06-1/796-0417, Fax: 06-1/796-0449
E-mail: cserhalmi.zsuzsanna@eki.naik.hu; Honlap: www.eki.naik.hu;

Megrendelhető és előfizethető:

MÉTE 2750 Nagykőrös, József Attila u. 22. E-mail: info@mete.hu
Megjelenik negyedévente: Előfizetés egy évre: 6000 Ft.

Hirdetések felvétele:

MÉTE, 2750 Nagykőrös, József Attila u. 22. Telefon: 06-30/461-0209;
E-mail: info@mete.hu

Összefoglalók megtekinthetők, letölthetők

Régebbi évfolyamok meglévő tartalomjegyzékei itt megnézhetők,kereshetők,  letölthetők


KONZERVÚJSÁG

Összefoglalók megtekinthetők, letölthetők


ÉDESIPAR

 


Szaklapjaink régebbi évfolyamainak meglévő tartalomjegyzékei itt megnézhetők,kereshetők,  letölthetők

(Feltöltés alatt!)

ÉLELMEZÉSI IPAR

ÉLELMISZER  TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA

KONZERVÚJSÁG

OLAJ SZAPPAN KOZMETIKA