Burkolás, Csempézés, Járólapozás

Professzionális Kivitelezés

Teljeskörű Burkolás Panellakásoknál is.

Tudj meg mindent csempézés, járólapozás és burkolás árakról 2021-ben. Mennyibe is kerül egy burkoló szakember munkadíja? Nálunk választ kapsz rá.

Csempézés

Mennyibe Kerül egy Burkoló, Csempéző?

Burkolás és Csempézés Árak 2020

Járólap Lerakás, Burkoló Árak Vidéken

A burkolási munkákról pár szóban

Legyen szó új vagy felújítás előtt álló ingatlanunk burkolat megválasztásáról, mindkét esetben munkáink során a legnagyobb szakértelemmel, gyorsasággal és precizitással végezzük azt el.

A burkolási munka mind funkció mind esztétikai szempontok alapáján rendkívül fontos építőipari szakma. A burkolat az építmény egyik fő alkotóelemét jelenti, ami nagyban meghatározza ingatlanunk hangulatát.

 Az alapján, hogy hol történik a burkolás, két fő típust különböztetünk meg.

A burkolás történhet kültéren és beltéren. A megkülönböztetés alapján a burkoló munka kültéri és beltéri burkolás lehet. A burkoló munkák során a felhasznált alapanyagok fajtái szerint is elkülönül. A burkoláshoz használt anyag hideg és meleg alapanyag lehet. Az alapanyagok fajtái szerint hideg – és melegburkolást különböztetünk meg.

A hideg burkoló anyagokra jellemző, hogy ellenállóbbak, keményebbek, ezért főként kültéri burkolásra alkalmasak, de a konyha és fürdőszoba kialakítása során is hideg anyagokkal dolgozunk. A hideg burkolóanyagokat a háznak azon területeinél használjuk, melyek állandó igénybevételnek vannak kitéve. Hideg burkoló anyag például a kerámia és az agyag.

 A melegburkolás során használt anyagok lágyabbak, többféleképpen is bedolgozhatók, beltéri burkolásnál használjuk őket. Meleg burkoló anyag például a pvc, linóleum, parafa, a faburkolatok, a tapéta, a padlószőnyeg.

Mire figyeljünk a burkoló anyagunk kiválasztásakor?

 • Burkoló lapok méretpontossága (a megfelelő fuga kép érdekében)
 • Lapok színazonossága (már az elején törekedjünk a megfelelő mennyiségű burkoló lapok megvásárlására, mert könnyen előfordul, hogy a következő szállításkor eltérő tónusú lapokat kaphatunk)
 • Görbe burkoló lapok (síkbeli burkolást görbe lapokkal lehetetlen megvalósítani, vásárlás előtt győződjünk meg a lapok síkbeliségéről)
 • Megfelelő minőségű burkolólap, ragasztó és fuga anyag
 • Kül vagy beltérben kell burkolási munkákat végezni? (minden esetben ellenőrizzük az anyagok felhasználhatóságát, azaz alkalmas kül vagy beltérben alkalmaznunk)

A burkolási munka általános sorrendje:

 • Burkolandó felület ellenőrzése (egyenletlen felületre szép síkbeli burkolást nem lehet végezni, esetben a felület kiegyenlítésére van szükség)
 • Alapozás (minden esetben a felület portalanítása majd alapozása szükséges a megfelelő tapadóhíd elérése érdekében)
 • Pontos tervezés (a lapok helyének pontos kimérése az esztétikus megjelenés érdekében)
 • Burkoló lapok lehelyezése a ragasztó rétegre
 • Fugázás

A kivitelezés menete:

 • Kapcsolatfelvétel, e-mail-en vagy telefonon
 • Időpont egyeztetés
 • Helyszíni konzultáció, ingatlan szemrevételezése, felmérése
 • Kivitelezés

Rengeteg mindentől függ egy burkolás, csempézés ára. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a felmérésért.

Burkolás Szolgáltatásaink:
burkolás árak
burkolás árak vidéken
burkolás árak 2020
burkoló
csempére burkolás

Burkolás

Miért Válassz Minket?

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Egy fiatalos, rugalmas, megbízható csapat várja érdeklõdésed, fordulj hozzánk bizalommal.

Egyéb Szolgáltatásaink

parkettázás

Parkettázás

Tudj meg mindent parkettázás árakról 2021-ben. Mennyibe kerül a parkettázás négyzetméter ára egy megbízható parkettás szakemberrel? Számold ki kalkultárorunkkal.

gipszkartonozás

Gipszkartonozás

Tudj meg mindent gipszkartonozás árakról 2021-ben. Mennyibe kerül egy megbízható gipszkartonozó szakember munkadíja? Nálunk választ kapsz rá.

szobafestés

Szobafestés

Tisztasági festés, szobafestés, glettelés, tapétázás? Tudj meg mindent a szobafestés árakról 2021-ben. Mennyibe kerül egy megbízható szobafestő, mázoló, tapétázó?