Konyha Felújítás

Professzionális Kivitelezés

Teljeskörű Konyha Felújítás Panellakás esetén is.

Teljeskörű konyhák felújításával foglalkozunk. Tudj meg mindent egy panel konyha felújítás árakról 2021-ben. Mennyibe kerül egy megbízható konyha felújítási szakember?

Konyha Felújítás

Mennyibe kerül egy Konyha Felújítás?

Konyha Felújítás Árak 2020

Konyha Felújítás Kivitelező Árak

A konyhafelújítás és átalakítás a lakásfelújítási folyamatok egyik fontos projektjei közé tartoznak. Gondos tervezést igényel, fontos, hogy a funkciók ne kerüljenek háttérbe a dizájn javára. Mivel sok időt töltünk el konyhánkban precíz tervezést igényel, hogy hova milyen méretű konyha egységek kerüljenek. A hűtő, főzőlap és mosogató kapcsolatának helyes megválasztása, a munkaasztal méretek mind-mind befolyásolják a kialakítást.

Teljes konyhafelújítás esetében érdemes egy kivitelezőre bízni a teljes felújítás menetét, mivel ilyenkor egy ember felel a munkák összehangolására, helyes sorrendjére és a megrendelőnek is egy személlyel kell konzultálnia.

Hogyan kezdjünk neki egy konyha felújításnak?

Minden olyan dolgot, amit hosszú távra szeretnénk használni, gondosan megtervezünk nincs ez máskép a konyha felújítása során sem. Tervezzük meg mit is szeretnénk pontosan mik az igények, elrendezés felhasznált anyagok és berendezési eszközök terén. A háztartási gépeket nem célszerű a tervezés előtt megvenni, mivel nem biztos, hogy a megfelelőt választjuk, méret vagy megfelelőség szempontjából. Konyha tervezésnél van egy általános 3-as szabály, a konyha 3 fő funkciójának, azaz a 1. tárolás, hűtés, 2. mosogatás, 3. főzés ebben a sorrendben kell ezeket a funkciókat elrendezni a megfelelő komfort érdekében.

Konyhánkban rengeteg élelmiszer cikket, evőeszközöket, valamint konyhai segédeszközöket tárolunk, ezeknek mind helyet kell biztosítanunk. Gondoljuk át mekkora helyre lesz szükség ezen tárgyak elhelyezésére a praktikusságot szem előtt tartva.

Kezdjünk el mérni, hogy a rendelkezésre álló helyen elfér-e az, amit kitaláltunk.

Ha a mérésen túl vagyunk, érdemes azt is végiggondolni, hogy a víz-, villany- és gázvezetékek helye szinkronban legyenek az elrendezésünkkel. Amennyiben a lehető legköltséghatékonyabban szeretnénk kivitelezni a felújítást, ne változtassunk a tűzhely, a mosogató és a mosogatógép helyén, csak akkor, ha a praktikusság miatt ez elengedhetetlen.

Mikor tudjuk már mit, hova és mekkorát szeretnénk és a rendelkezésre álló helyen ez megvalósítható, akkor elérkezünk abba a fázisba, ahol a burkolandó és festendő felületekről kell döntenünk, hol szeretnék burkolni, hol pedig festeni. Szintén ki kell választani a burkoló anyagok minőségét és méretét. Végezetül pedig ezek mennyiségét is meg kell határozzuk, a pontos költségvetés tervezése kapcsán.

A kivitelezés menete:

  • Kapcsolatfelvétel, e-mail-en vagy telefonon
  • Időpont egyeztetés
  • Helyszíni konzultáció, ingatlan szemrevételezése, felmérése
  • Kivitelezés

Rengeteg mindentől függ egy konyha felújításának az ára. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a felmérésért.

Konyha Felújítás Szolgáltatásaink:
panel konyha felújítás árak
panel konyha felújítás olcsón
felújított panel konyha
konyhapult felújítása
panel konyha felújítás
panel konyha átalakítás

Miért Válassz Minket?

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Egy fiatalos, rugalmas, megbízható csapat várja érdeklõdésed, fordulj hozzánk bizalommal.

Egyéb Szolgáltatásaink

burkolás

Csempézés

Tudj meg mindent csempézés, járólapozás és burkolás árakról 2021-ben. Mennyibe is kerül egy burkoló szakember munkadíja? Nálunk választ kapsz rá.

szobafestés

Szobafestés

Tisztasági festés, szobafestés, glettelés, tapétázás? Tudj meg mindent a szobafestés árakról 2021-ben. Mennyibe kerül egy megbízható szobafestő, mázoló, tapétázó?

épületbontás

Lakás Bontás

Tudj meg mindent bontás, épületbontás, betontörés árakról 2021-ben. Mennyibe is kerül egy bontási szakember munkadíja? Nálunk választ kapsz rá.