Konyha Felújítás

Professzionális Kivitelezés

Teljeskörű Konyha Felújítás Panellakás esetén is.

Teljeskörű konyhák felújításával foglalkozunk. Tudj meg mindent egy panel konyha felújítás árakról 2020-ban. Mennyibe kerül egy megbízható konyha felújítási szakember?

Konyha Felújítás

Mennyibe kerül egy Konyha Felújítás?

Konyha Felújítás Árak 2020

Konyha Felújítás Kivitelező Árak

A konyhafelújítás és átalakítás a lakásfelújítási folyamatok egyik fontos projektjei közé tartoznak. Gondos tervezést igényel, fontos, hogy a funkciók ne kerüljenek háttérbe a dizájn javára. Mivel sok időt töltünk el konyhánkban precíz tervezést igényel, hogy hova milyen méretű konyha egységek kerüljenek. A hűtő, főzőlap és mosogató kapcsolatának helyes megválasztása, a munkaasztal méretek mind-mind befolyásolják a kialakítást.

Teljes konyhafelújítás esetében érdemes egy kivitelezőre bízni a teljes felújítás menetét, mivel ilyenkor egy ember felel a munkák összehangolására, helyes sorrendjére és a megrendelőnek is egy személlyel kell konzultálnia.

Hogyan kezdjünk neki egy konyha felújításnak?

Minden olyan dolgot, amit hosszú távra szeretnénk használni, gondosan megtervezünk nincs ez máskép a konyha felújítása során sem. Tervezzük meg mit is szeretnénk pontosan mik az igények, elrendezés felhasznált anyagok és berendezési eszközök terén. A háztartási gépeket nem célszerű a tervezés előtt megvenni, mivel nem biztos, hogy a megfelelőt választjuk, méret vagy megfelelőség szempontjából. Konyha tervezésnél van egy általános 3-as szabály, a konyha 3 fő funkciójának, azaz a 1. tárolás, hűtés, 2. mosogatás, 3. főzés ebben a sorrendben kell ezeket a funkciókat elrendezni a megfelelő komfort érdekében.

Konyhánkban rengeteg élelmiszer cikket, evőeszközöket, valamint konyhai segédeszközöket tárolunk, ezeknek mind helyet kell biztosítanunk. Gondoljuk át mekkora helyre lesz szükség ezen tárgyak elhelyezésére a praktikusságot szem előtt tartva.

Kezdjünk el mérni, hogy a rendelkezésre álló helyen elfér-e az, amit kitaláltunk.

Ha a mérésen túl vagyunk, érdemes azt is végiggondolni, hogy a víz-, villany- és gázvezetékek helye szinkronban legyenek az elrendezésünkkel. Amennyiben a lehető legköltséghatékonyabban szeretnénk kivitelezni a felújítást, ne változtassunk a tűzhely, a mosogató és a mosogatógép helyén, csak akkor, ha a praktikusság miatt ez elengedhetetlen.

Mikor tudjuk már mit, hova és mekkorát szeretnénk és a rendelkezésre álló helyen ez megvalósítható, akkor elérkezünk abba a fázisba, ahol a burkolandó és festendő felületekről kell döntenünk, hol szeretnék burkolni, hol pedig festeni. Szintén ki kell választani a burkoló anyagok minőségét és méretét. Végezetül pedig ezek mennyiségét is meg kell határozzuk, a pontos költségvetés tervezése kapcsán.

A kivitelezés menete:

  • Kapcsolatfelvétel, e-mail-en vagy telefonon
  • Időpont egyeztetés
  • Helyszíni konzultáció, ingatlan szemrevételezése, felmérése
  • Kivitelezés

Rengeteg mindentől függ egy konyha felújításának az ára. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot egy ingyenes felmérésért.

Konyha Felújítás Szolgáltatásaink:
panel konyha felújítás árak
panel konyha felújítás olcsón
felújított panel konyha
konyhapult felújítása
panel konyha felújítás
panel konyha átalakítás

Miért Válassz Minket?

Egyéb Szolgáltatásaink

Csempézés

Csempézés

Tudj meg mindent csempézés, járólapozás és burkolás árakról 2020-ban. Mennyibe is kerül egy burkoló szakember munkadíja? Nálunk választ kapsz rá.

Szobafestés

Szobafestés

Tisztasági festés, szobafestés, glettelés, tapétázás? Tudj meg mindent a szobafestés árakról 2020-ban. Mennyibe kerül egy megbízható szobafestő, mázoló, tapétázó?

Épületbontás

Lakás Bontás

Tudj meg mindent bontás, épületbontás, betontörés árakról 2020-ban. Mennyibe is kerül egy bontási szakember munkadíja? Nálunk választ kapsz rá.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Egy fiatalos, rugalmas, megbízható csapat várja érdeklõdésed, fordulj hozzánk bizalommal.