Családi Ház Felújítás

Professzionális Generálkivitelezés

Teljeskörű Ház felújítás

Teljeskörű családi házak felújításával foglalkozunk. Tudj meg mindent a házfelújítás árakról 2020-ban. Mennyibe kerül egy teljes ház felújítása? Derítsd ki!

Családi Ház Felújítás Árak

Mennyibe Kerül egy Teljeskörű Családi Ház Felújítása 2020-ban?

Családi Ház Felújítás Árak

Házfelújítás Árak

Mielőtt belevágnánk házunk teljes felújításába érdemes sok esetben egy építész tervezőt felkérni tervezze meg felújítandó ingatlanunk. Egy építész felkérése mindig kifizetődő, hiszen teljesen tisztában van hogyan lehetne gazdaságosan ugyanakkor műszakilag korrekten megvalósítani ezt az összetett folyamatot.

Ingatlanunk teljes felújítása során hasonló körültekintéssel és alapossággal kell terveznünk, mint egy lakás felújításakor, de ez egy komplexebb folyamat, hiszen itt az épület külső homlokzatával is kell foglalkoznunk. Fontos, hogy tervezzünk, mit is szeretnénk pontosan, milyen anyagokat szeretnénk beépíteni, fontossági sorrendet felállítani. Végig gondolni lépésről-lépésre, minél jobban átgondolni mit is szeretnénk és hogyan. Ha jól megfontoltuk jobban tudjuk a költségvetésünket is hozzá igazítani igényeinkhez.

Rögtön az elején már érdemes csináltatni egy energetikai tanúsítványt, amelyben javaslatot kapunk a korszerűsítésre. Mit csináljunk meg mindenképpen ahhoz, hogy gazdaságosabb, élhetőbb és energiatakarékosabb legyen leendő otthonunk.

Milyen területeket érinthet egy családi ház felújítása?

 • Nyílászárók:

Külső nyílászáróink modernizálása minden nagyobb felújításkor elkerülhetetlen, amennyiben egy régebbi típusú, gyengébb hőátbocsátási tényezővel bíró szerkezetről van szó. A nyílászárók cseréjét sokszor javasolja az energetikai tanúsítvány is.

Eredményképpen egy költséghatékony fenntartható ingatlanuk lesz.

 • Külső homlokzati fal szigetelése:

Külső falaink szigetelését szintén gyakorta javasolja az energetikai tanúsítvány, hiszen ez épületünk legnagyobb felülete, itt tud a hő a legnagyobb mértékben vándorolni.

Általánosságban kijelenthető, mikor épületünk külső homlokzatával foglalkozunk érdemes a szigetelésre és a nyílászárók cseréjére egyszerre nagyobb hangsúlyt fektetni.

 • Tető:

Tetőnk felújításakor több mindenre kell figyelnünk egyszerre, ha a fedés cseréje indokolt, érdemes a tető szigetelését is javítani, növelni. Akár egy teljesen új átszellőztetett rétegrendet terveztetni.

 • Fűtési rendszer

Napjainkban rengeteg lehetőség közül választhatunk, érdemes alaposan utánajárni melyik megoldás lenne számunkra a legmegfelelőbb.

 • Villamos rendszer:

Elektromos hálózatunk lehet elavult vagy éppen bővítés kapcsán szükséges felújítani.

Mind a két esetben el kell gondolkodni, ha már nekiállunk lehet plusz dugaljakat kapcsolókat telepíteni,ha szükséges.

 • Burkolás:

Sok esetben dönthetünk úgy, hogy a burkolat cseréje is szükséges lehet, utólagos padlófűtési rendszer kiépítése során ez elkerülhetetlen. Ki kell választanunk milyen méretű és minőségű burkoló anyagokat szeretnénk beépíteni.

 • Festés:

  Teljes ingatlan felújítás során az egyik legalapvetőbb a helyiségek festése, általában az egész felújítás során az egyik leggyorsabb munkafolyamat.

A kivitelezés menete:

 • Kapcsolatfelvétel, e-mail-en vagy telefonon
 • Időpont egyeztetés
 • Helyszíni konzultáció, ingatlan szemrevételezése, felmérése
 • Kivitelezés

Rengeteg mindentől függ egy ház teljeskörű felújításának az ára. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot egy ingyenes felmérésért.

Ház Felújítási Szolgáltatásaink:
teljes körű ház felújítás
házfelújítás árak
teljeskörű ház felújítás
családi ház felújítás árak

Miért Válassz Minket?

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Egy fiatalos, rugalmas, megbízható csapat várja érdeklõdésed, fordulj hozzánk bizalommal.

Egyéb Szolgáltatásaink

konyha felújítás

Konyha Felújítás

Teljeskörű konyhák felújításával foglalkozunk. Tudj meg mindent egy panel konyha felújítás árakról 2020-ban. Mennyibe kerül egy megbízható konyha felújítási szakember?

fürdőszoba felújítás

Fürdőszoba Felújítás

Teljeskörű fürdőszobák felújításával foglalkozunk. Mennyibe kerül egy fürdőszoba felújítása? Tudj meg mindent a fürdőszoba szakember árakról 2020-ban.

belsőépítészet

Belsőépítészet

Tudj meg mindent belsőépítészeti árakról 2020-ban. Mennyibe is kerül egy belsőépítész szakember munkadíja? Nálunk választ kapsz erre is.