ÜDVÖZÖLJÜK A MÉTE HONLAPJÁN – MÉTE

1949. február 23-án megalakult a MÉTE elődje, a Mezőgazdasági Ipari Tudományos Egyesület, a MITE, azóta 70 éves múlttal rendelkező szakmai körökben ismert és elismert egyesület vagyunk.

Élelmiszer tudományi, -biztonsági, -minőségi, – technológiai, -gyártói, -forgalmazói ismeretek bővítésére és szakmai beszélgetésekre van lehetőség rendezvényeink alkalmával. Értékes információkkal, kapcsolati tőkével, kooperációval is gazdagodhat.

Heti hírlevelünkben szemelvényeket közlünk az élelmiszerekkel, élelmiszeriparral, kutatással,  élelmiszer-biztonsággal, fogyasztással, táplálkozással kapcsolatos közleményekből. Feliratkozni az  titkarsag.mete@gmail.com  e-mail címen lehet.

A MÉTE Tudástár időszerű, archív  és fontosabb ismereteket tartalmaz az egyesület, az élelmiszergazdaság köréből.

Közösségi facebook oldalunkon  https:// www.facebook.com/Méte-egyesület  időszerű egyesületi, ipari, stb. híreket olvashat, kommentálhat. oszthat meg ismerőseivel.

HA még nem tagunk, várjuk tagjaink közéBelépési nyilatkozat

Egységben a felelős, tudatos, fenntartható hazai élelmiszeriparért!

ÜDVÖZÖLJÜK A MÉTE HONLAPJÁN

2 thoughts on “ÜDVÖZÖLJÜK A MÉTE HONLAPJÁN

 • 2016-12-08 at 10:51
  Permalink

  Kedves Rita!
  Eddig jól néz ki, ahogy a htm szövegekből látom, mindent a mete.hu alá tud beilleszteni.
  Tehát az egyes információk, gyűjtemények, stb. nem másik URL alatt lesznek?
  Üdv!
  Péter

  Válasz
  • 2016-12-08 at 11:17
   Permalink

   Kedves Péter!

   Az információk, gyűjtemények eléréséhez linkkel a drive-ot fogom használni. Amiket eddig szerkesztettem azok az oldalak, amik fix információval rendelkeznek, statikusak, de itt is pl a civil infonál már a drive elérhetőséget linkeltem. A rendezvény oldalak, tudástár oldalak lesznek bejegyzés alapon, ahol úgyszintén a drive-ból fogok linkelni. A régi honlap linkjét is fogom tudni használni, ahogy az előző verziónál volt. Előreláthatóan jövő hét elején át tudom adni a webfelület gondozásához szükséges elérhetőségeket.
   Üdv:
   Rita

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.